/
Logo La Rectoria de Vallcàrquera

Come and enjoy nature at the Montseny Natural Park staying at the La Rectoria de Vallcàrquera, located in a quiet little valley, just 10 minutes away from the small village of Figaró, where you can arrive following a nice paved forest track.
La Rectoria is a seventeenth century house, completely reformed, with central heating and rooms with their own bathroom and shower .


Contact and location of La Rectoria de Vallcàrquera
Veïnat de Vallcàrquera, s/n · 08590 El Figueró (Vallès Oriental · Barcelona)
Telephone: 93 842 93 61
Email: apren@apren.cat

Use the public transport. You can reach the center of Figaró-Montmany by public transport: RENFE/SAGALÉS and from there to the house you can have a nice walk to the house, following the riera de Vallcàrquera stream. If you request it, we can take your luggage to the house so you can have a more pleasant walk!

Families

Come enjoy the house and the quality food, without bothering about cooking or washing dishes. Enjoy the recreational areas and the privileged surroundings.

Contact us

School and academic groups

In the Nature School of la Rectoria de Vallcàrquera we offer several activities to get to know the natural heritage of the Montseny Natural Park.

Contact us

Companies

Si voleu organitzar un dinar d'empresa en un espai diferent o bé celebrar una trobada distesa amb els membres de la vostra entitat o organització i després fer un bon dinar relaxat, la Rectoria de Vallcàrquera és el vostre lloc.

Més informació
Logo La Rectoria de Vallcàrquera

La casa de colònies

La Rectoria és una escola de natura, que ofereix a les escoles i instituts un lloc excepcional on conèixer i respectar la natura i el nostre entorn. Però també obrim les portes a famílies i grups d'amics que hi vulguin pasar el cap de semana o fer una celebració.

Equipament que suma les comoditats d'un hotel

l'Equipament

Un equipament que suma les comoditats d'un hotel amb les seves habitacions amb lavabos i dutxa i servei de cuina de qualitat, amb els avantatges d’una casa de colònies, com l'ampli espai exterior enmig de la natura i el tracte pròxims, flexibles i més econòmic!

Estades de cap de setmana i vacances en família

Les Activitats

Organitzem estades de cap de setmana i vacances en família, per a grups i famílies, amb activitats conduïdes per monitors experimentats. Els temes que tractem en aquests tallers són les plantes remeieres, els bolets, els arbres, els fruits del bosc o els productes de l’hort.

Caps de setmana de natura

Estades de cap de setmana, adreçades a particulars i famílies, amb activitats per descobrir gaudint moltes coses sobre el medi natural.

Més informació

Casal d'estiu

Us oferim un ampli ventall d'activitats i opcions per poder gaudir de la casa de colònies i de l'entorn privilegiat del Parc Natural del Montseny: estada en pensió complerta a la casa, tallers i itineraris de natura.

Més informació

Últimes notícies

ASSABOREIX EL MONTSENY, a la primavera!

Estada de cap de setmana a la natura!

CASAL D'ESTIU DE NATURA DE VALLCÀRQUERA - EL TRESOR DE LA BIODIVERSITAT- 

Casal d'estiu a la Rectoria de Vallcàrquera des del 28 de juny al 30 de juliol, per a infants...

CALÇOTADES A LA RECTORIA DE VALLCÀRQUERA!

Voldeu venir a fer una calçotada amb el vostre grup a la Rectoria de Vallcàrquera?